Çerkeş Toki Ortaokulu


Vizyon: Türk Milli Eğitimi ilkeleri doğrultusunda öğrencilerin bilgiye doğru yoldan ulaşmasını sağlamak amacıyla, okulu geniş iletişim sistemleri içeren bir yapıya kavuşturarak, Atatürk ilke ve inkılaplarını hazmetmiş, maddi ve manevi değerlerine yürekten bağlı, kendisini seven ve kendisine güvenen, iç disipline sahip kendisi ile barışık, özgür ve bilimsel düşünen bireyler yetiştirebilmek.

Misyon: Biz; Alt yapıyı harekete geçiren, tüm iletişim kanalları açık olan güven ve huzur ortamı içinde öğrendiklerini hayata geçirebilen, sportif faaliyetlerde olduğu gibi diğer alanlarda da başarı çıtasını devamlı yükselten; çağdaş, çalışkan, akılcı, disiplinli bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: 2012-2013 Eğitim - Öğretim yılı Yıldız Erkek Futbol takımında İl 2. si olduk. 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında okulumuzda mezun olan 19 öğrenciden 4´ü Fen Liselerine,1´i Sosyal Bilimler Lisesine, 7´si Anadolu Liselerine, 3´ü Meslek Liselerine, 4´ü Çok Programlı Anadolu Liselerine yerleşme başarısı göstermiştir.

Saatler: 09:00 - 15:10
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(376) 766 11 41

Belgegeçer - (376) 766 1003

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://cerkestokioo.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. YAĞIZ SK. NO 6 İÇ KAPI NO 1 ÇERKEŞ / ÇANKIRI

Öğretmen :5
Öğrenci :61
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :387
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çankırı İli Çerkeş İlçesinde Toki Bloklarında bulunmaktadır. Okulumuz çevresinde rahatlıkla kiralık ev bulma imkanı bulunmaktadır. Çerkeş İlçe merkezinden okulumuza dolmuş veya otobüs bulunmamaktadır.

Adres - CUMHURİYET MAH. YAĞIZ SK. NO 6 İÇ KAPI NO 1 ÇERKEŞ / ÇANKIRI

Ulaşım Kişisel araç ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye uzaklık 3 km İL merkezine uzaklık 83 km